Hvad er den rette løsning?


Vores bordplader kan leveres i tykkelser alt efter hvilket materiale der vælges er bordpladerne mellem 0,8 mm - 30 mm lidt individuelt indenfor de forskellige stentyper, keramik eller kvarts. Endvidere kan man som tilvalg få limet forkant således at bordpladen fremstår tyk og fyldig.

Det er muligt indenfor de forskellige materialevalg at vælge imellem forskellige kant profiler.

Vi er selvfølgelig behjælpelige vedrørende valgmuligheder når beslutningen om hvilken type sten, keramik eller kvarts der vælges. Så kan vi vejlede og komme med gode råd udfra dit valgte køkken design og funktionaliteten.

Trægulv, bagvæg af dekorationsglas og natursten – hver af disse detaljer hjælper med til at skabe et personligt hjem. Der er masser af flygtige trends i hjemindretning; men køkkenet er en dyr investering og skal først og fremmest holde længe.
Her er arbejdsbordene særlig væsentlige.
Som alt andet køkkenmøblement kommer arbejdsbordet hele tiden i kontakt med forskellige organiske stoffer, vand, salte og vaskemidler. Således skal bordet være holdbart og nemt at vedligeholde.
I dag findes der et bredt udvalg af egnede materialer. Mest udbredte er arbejdsborde af laminat, rustfrit stål, træ eller sten.
Blandt det sidstnævnte kan fremhæves granit, kvartssten og marmor, alle disse materialer er meget velegnede til køkken-arbejdsborde. Arbejdsborde af sten er smukke og elegante, de tilbyder en virkelig designoplevelse, desuden er de holdbare, ikke følsomme for skramme og væsentligst – yderst praktiske.

Når De har valgt arbejdsbord af sten, bør De vide, at de nævnte materialers egenskaber i nogen grad er forskellige.

Der er udfordringer vedrørende brugen af de forskellige typer bordplader som der skal tages højde for inden bestillingen, som eksempelvis varme fra potter & pander, direkte sol lys, vedligeholdelse m.v.


Overflader

LÆDER
Ved læderfinish forarbejdes overfladen med børster med diamanter, så man opnår en overflade med en tekstur, der minder om læder. Læderfinish mindre porøs og den trækker materialets farvetone bedre frem.


MAT
Mat finish indebærer en smuk og regelmæssig tekstur på en overflade uden glans, som i øvrigt er meget robust.


POLERET
Poleret finish karakteriseres ved en høj glans, der minder om et spejl.Den polerede finish er en overflade der ligesom læderfinish er mindre porøs og den trækker materialets farvetone bedre frem.


SLEBET
Ved slebet finish afsluttes poleringen, inden man har fået den endelige glans frem, så man kan opnå en mat eller svag glans, der ikke spejler så kraftigt som almindelig polering.